onsdag 3 september 2008

Hur ser huset ut nu då?

Hall och trappa upp till övervåningen. Lilla dörren leder till förråd under trapp, dörr längst in till höger till badrummet och dörr längst fram till höger leder till jordkällaren.




















Övre hall där skjutdörrar till klädkammaren kommer så småningom =)).
Första bilden vy när man kommer upp från trapp, andra bilden visar övriga rum på övervåning, om man blickar till vänster från trappen sett. Både barnens rum samt datarum skymtar.



















Barnens lekrum, provisoriskt tills deras egna rum på den oinredda delen blir klara.



















Datarum tillika just nu lite klädförvaring i väntan på garderober som kommer snart =)). Även kallat villavillakullarummet, allt lutar...













Badrum, badkar kommer kanske så småningom, just nu funkar det riktigt bra utan.



















Vi sover i extrarummet på nedervåningen, extrarummet skall vara i gammaldags stil, ärvda guld och mahognysaker från farmor. I väntan på egna sovrum på övervåningen trängs barnen i samma säng brevid våran. Men gud så skönt att äntligen sova i sin egen säng.




















Första bilden visar vy från extrarum och blickar ut över det stora rummet på nedervåningen om 90 kvm där vi har allrum, tvrum, kök mm. Matsalsbord och soffavdelning framför, det är 11 meter mellan öppningen från röda rummet till där tv:n står. Barnen kan springa lite och Matte kan jaga mig med piskan =)).


































Köksbord, underbart att äntligen få sitta som en familj vid eget bord igen. En bit att flytta maten dock från köket, en vanesak antar jag, vi har rätt mycket arbetsbänk i köket att ställa saker på.
Vi har säkert över 25 kartonger som skall säljas med barnkläder och leksaker, gosedjur, porslin, finfat och gud vet allt möjligt.













2 kommentarer:

Anonym sa...

det är ju toksnyggt! Wow! Det där köket skulle jag ge ett par fingrar för! :)
Bra jobbat!
Minna

Trulsanna sa...

Tackar =)). Köket är Mattes dröm, och han precis där han skall vara, laga mat och ta hand om sin familj. Det är bara att han har många bänkar att strö ut sina grejer på... Mäklaren kommer och värderar på måndag, vi håller tummar.

Kram A