onsdag 12 november 2008

Vive la retrotv

Det var bättre förr, självklart :-), skall hädanefter vara en bakåtsträvare...
Not, men ibland kan det ju passa!

Igår på jobböl kom samtalet delvis att handla om det återkommande temat, barnprogram.
Fem myror och från A-Ö är kultprogram som kommer att fungera om 30 år till, de känns tidslösa på något sätt i sitt utförande. Nickelodeons pokemon och Cartoons snabba klipp och skarpa lsdljus känns inte särskilt överlevande.

En i sällskapet hade fått en bok till sig Snickarligan grym proggbok och fria radikaler, klicka på länken och läs. Hur sjuk som helst, inget för barn känns det som, alla minnen från 70 talet är alltså inte bra.

Läste att Dallasstjärnorna samlats på ranchen, underbart, shit vad jag har saknat Sue Ellens pimplande eller bara JR sköna uppenbarelsen, ondskan förevigad.

Sen kan jag ju inte låta bli att slå ett slag för Färjan, sååå underbart, bara. Även om det skall vara förnedringstv, kan inte låta bli att gilla programmet.

Fortfarande är fredagar, lördagar och söndagar riktigt dåliga tvkvällar och uppmuntrar bara till nedladdning för folk, skärp er! Bättre kan ni! Det finns ju en gigantisk skattkista av retrotv att använda sig av ifall det inte finns pengar till nyproduktion. Sänd här är ditt liv eller något annat, fråga lund, massor av alternativ som säkert fungerar idag oxå.

Inga kommentarer: