onsdag 16 juli 2008

Bra mat även för barn

Amanda ligger i friggeboden och ser på 4:an tror jag, de lagar mat.
De har massor med grönsaker och annat som man kan grilla.
Hon ser även Ernst, nu tycker hon om Ernst, vad skall man göra? Jag får analklåda av mannen...
Hon tycker han gör så fint i ett växthus och sen lagar han mat för Ernst kan ju allt eller?

Hur som, när Amanda ser massa grönsaker som tillagas på tv vill hon att vi skall göra sådär god mat till henne med. Sen äter ju barn typ salladsblad med måttlig förtjusning men ändå.
Man äter även med ögat och fiskbullar och potatismos i all ära, lätt och enkelt och barnen älskar det. Men visst värmer det att hon tycker att det ser mkt aptitligt ut när det är gula tomater, röda paprikor, knipplök och annat smarrigt på bordet och efterfrågar det.

Självklart skall hon få sin önskan uppfylld, vilket hon oftast får när mamma och pappa inte renoverar hus.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha.. vad sött, jag önskar att Maya skulle önska sig grönsaker. =)

Du och Thomas skulle ses och prata om Ernst hör jag - han känner ungefär som du!

puss och kram

Trulsanna sa...

Ja, grönsaker är rätt bra att klara av när de är små. Det är ju inte lätt. Sallad är ju en svår bit. Amanda och Douglas äter väl bara de vanliga, tomat, gurka, majs, lite röd paprika. Men sen är det nog slut med fler. Champinjoner, lök osv det kommer bara ut igen. Men Amanda kom stolt och sa att hon nu äter sallad. Det var bara det att det var sådan där löksallad, vet inte vad de heter. Det var ju inte isbergssallad direkt.

Ang Ernst tror jag fler känner som vi. Men han gör ju coola grejer och så. Det är rätt kul oxå att se ngn så full av sig själv. Hans självkänsla är det inget fel på verkar det som...

Puss puss