måndag 21 april 2008

Fler husbilder!

Här kommer bilder från helgens städning, dock är det kvar en del bråte. Hoppas på att det är rent hus efter nästa helg, att det är spackling och klicka grejsemojs på kvistar på foder och panel.


Extrarummet på nb, vårt tillfälliga sovrum. Har gips, skall spacklas, målas och sättas tapet och lacka golv. Nästan inget kvar va?!

Stora salen, skall vara soffa, matbordet i ek och sen fri yta innan extrarummet. Börjar i alla fall likna ngt, ganska tom va?!

Utsikt mot Enköpingsvägen och söderläge, solen kommer att ligga på de många fönstrena hela dagarna så vem behöver EL?

Ja, se två bilder sen, stora salen, som från tidigare inlägg, vad tror ni passar på den stora väggen längst ned framför soffan? Ska bli skådeplats för Wii o Wii FIT!!

Köket, med fönster mot grannen, norr och entrén.




Utgång till hall, till höger skall det stå en kamin och två fåtöljer.


Whoho! Ett badrum som börjar likna ett badrum, JONAS och THOMAS, love you guy´s. Idag har de även hett på sånt där på kablarna, typ gjutit men så heter det ju inte. Fogat, nej, flytspacklat menar jag ju. Kakel kakel på väggen där, hoppas du kommer till valborgshelg.

Mera badrum, skall bli fin fint det där, under fönstrena skall ett lite romaniskt tassbadkar stå.

Längst in till höger en dusch, framför tvättställ och lådor. Lång process att få in både badkar och dusch, men jag kan stolt meddela att jag vaknade än en gång och utbrast Heureka!

2 kommentarer:

Minna sa...

Anna, vad fint det börjar se ut! Nu är det inte långt kvar till inflyttningsdag! Kan knappt fatta att badrummet är så långt kommet, det var ju en grushög sist jag såg det och nu kan jag riktigt föreställa mig hur fint det blir. Dina grabbar har jobbat på duktigt!

Hoppas allt är väl med dig och de dina!
Kram!

Trulsanna sa...

Hej gumman! Jo, badrummet kan man lugnt säga att det gått framåt. Känns rätt väsentligt. Nu har de borrat bergvärme o vatten o grävt upp gården för att ansluta alla rör. Vi ser i alla fall att vi kommer att flytta in ngn gång detta år.